Pari päivää on paistanut Kainuunkin perukoillla niin kirkas aurinko, että vannoutunut feissiin juuttunut wannabenörtti on erehtynyt ulkoilemaan.  Toki omassa pihassa. Jos kävelylle lähtisi sitähän saattasi vahingossa laihtua.

Cayennen taimia olen kasvattanut, lopputuloksesta ei tiedä kuin minua suuremmat voimat.   Toivottavasti onnistuu. Tomaattia en osaa kasvattaa, mutta jostain kumman syystä sitä muodossa tai toisessa kasvihuoneessa aina yritän. Tällä kertaa taimet on tosin viherpeukaloilta tilattuna.  Caynnen siemenet on poppamieheltä tilattuna, kun intouduin sieltä taannoin chilikastikkeita yms tilaamaan. Että jos on tulisen ystävä, kokeile - omalla vastuulla - 100% Pain - kastiketta. Suosittelen aloittamaan annostelun puolesta maustemitasta kaiken varalta. Tai ehkä on sitten minulla ollut vaan harjoituksen puutetta. 

Mummolle laitoin äitienpäiväkortin menemään. Muilla ei olekaan enää tarvetta tämän maailman korteilla. Äiti kuoli jo -97 ja mummoistakin - tai isovanhemmista yleensä -  vain toinen jäljellä. Itselle lapsia ei ole tullut, että ainoa vastaava lapsen korvike on tuo meidän kissa, jolle lässytän senkin edestä... Ja Mörriä on ikävä.