Operaatio korvikset menossa. Pitäsi muistaa pitää ettei mene reiät tukkoon, kivuliasta avata.  Auts... Toiset korvanreiät saaneekin mennä tukkoon. Hyvä syy pitää vähän aikaa ihania Rocca al maresta Tallinasta ostamiani korviksia. Pelkäsin, että aiheuttaa jonkin reaktion, kun halvat ei yleensä näille korville sovi, mutta ei mitään. Yritän pitää näitä korviksia nyt, jota ehtii parantua korvanreiät, että ei heti arpeudu umpeen. Sain ekat reiät joskus kymmenen paikkeilla, ehkä 12-vuotiaana? En muista, mutta synttärilahjaksi, sen muistan. Toiset tuli hetken mielijohteesta kun eräs tuttu oli menossa ottamana lisää reikiä. Hällä olikin sitten enemmän kuin yhdet.

Neloselta näkyy tulevan taas kotipuutarhurille ohjelmaa ihan kimpussa. Heh..kimpussa...  (tässä kohdin saa nauraa). Ehkä minunkinlaiseni tampio oppisi jotain, jos kattoisi. Mörrin haudalle istutin Viherpeukaloilta "kupongilla" saamiani Coca d'Or liljoja (Kultainen Syvänne?). Persiljaa on istutettu kasvihuoneeseen. Liotin niitä päivän pari vedessä eka, kun pussissa niin ehdotettin. Kehäkukkia istutin itse tekemääni  ja maalaamaani rumaan  puiseen kukkaastiaan. Krassia johonkin meinasin istuttaa. Ehkä tuo vanhan mehumaijan pohjaosa näyttäsi kivalta.  Lehtimangoldin siemeniä tuli jonkun lehden välissä, niitä haluan kokeilla. Täältä ei sellasta saakaan, joten en ole ikinä maistellut. Rucolan siemeniä ostin ja ne pukkas päänä mullasta melkosen nopsaan. 

Siirsinkin nuo taimet tuolla - niin tomaatit, rucolat ja chilit astioihin, joilla voin altakastella niitä. Imevät vettä siis sitä mukaan kuin näkevät tarpeelliseksi. Korianterin siemeniä ostin, en sitäkään ole ikinä maistellut, kun noita yrttejä ei näillä leveysasteilla tunnnuta suosivan kauppojen vihannesosastojen valkoimassa. Basilikaa jo peräti löytyy. Pääsiäisenä ehkä minttua & rosmariinia ja satunnaisesti tilliä ja jopa persiljaa. Ja tuota korianteria tuntuu kokkiohjelmissa olevan aina. Me want some!

Toivottavasti saan kasvatetttua tänä vuonna muutakin kuin lehtisalaattia. Sen jos tyrii, niin on jo melko hyvä nimittäin. En edes minä ole niin onneton tapaus. Toivottavasti.

Over & Out. Koti"puutarhuri" lopettaa tältä erää.