Ihanan helppoja nuo Danerolles croissantit. Yhdestä paketista saat kuusi ja täytteen voi laittaa, mitä löytyy ja mikä maistuu.
Itse survasin pari palaa maitosuklaata sisään. Suomalaista hunajaa mikron kautta käytettynä ja sivelin pintaan kananmunan sijasta. 200 astetta & vartti ja voila!
Njom Njom Njom heart
Itse tykkään ne sivulerpakkeet (hieno keittiötermi, wuhuu) tyrkätä sinne laskosten alle. Että oli täyte mikä tahansa niin ainakin se pysyy siellä. Täyte kun on yllättävää kyllä parempi siellä croissantin sisällä. 
Ensi kerralla ehkä tummaa suklaata...? enlightened Ja "ploink!" ehkäpä joskus paistelen ensin rullat ja sitten jäähdyttelyn jälkeen pursottais kermavaahtoa. Tai suklaakermavaahtoa. Tai omaa paseerattua lakkahilloa. Tai lakkahilloa kermavaahdossa. Tai... 
Pitäisi varmana rueta kirjoittelemaan tänne taasen. Jotta ei tuonne facebookiin aina tilitä kaikkea ja ahdistele oletetusti viattomia ihmisiä. blush Nyt tein sämpylöitä, nyt tein croisssantteja, nyt teki kissa sitä ja tätä.  Mutta sitä vartenhan se feissi on... Jotta saisimme jakaa kaiken sen meille niin ainutlaatuisen tiedon, mitä muut eivät hoksanneet kysyä / halunneet edes tietää....